Over Smaak Vastgoed Ontwikkeling

Bij Smaak Vastgoed Ontwikkeling ligt de nadruk op samenwerken waarbij altijd de Mens centraal staat. Centraal bij het tot stand komen van de vastgoed ontwikkeling maar zeker ook als toekomstige gebruikers van het vastgoed. Authenticiteit staat hierbij voorop met het vermogen om adaptief in te spelen op iedere situatie.  Alles met als doel een stukje Nederland toe te voegen met een kwaliteit waar wij maar ook onze kinderen trots op kunnen zijn. 

Smaak Vastgoed Ontwikkeling is in 2019 opgericht door Michiel Kint.

“Smaak is persoonlijk en over smaak valt niet te twisten”, maar toch krijgen we bij bepaalde omgevingen en gebouwen allemaal hetzelfde gevoel: “het is fijn om hier te verblijven.” Omdat het gevoel en de verhoudingen kloppen, een omgeving  kwaliteit en rust ademt en het invulling geeft aan de behoefte. Kortom omdat het voelt als thuiskomen. 

Ik ben er van overtuigd dat door de inzet van specifieke elementen iedere omgeving is om te vormen naar een plek waar het fijn is om te zijn. Dit alles uiteraard binnen de context van de ruimtelijke en financiële mogelijkheden. Vaak al te bereiken door gewoon de juiste vragen te stellen maar vooral ook te luisteren. Ik zet mijn kennis en ervaringen graag in om organisaties en projecten op dit vlak verder te brengen. Met Smaak Vastgoed Ontwikkeling lever ik een bijdrage om dit waar te maken.  

S               Samenwerking
M              Mens
A               Authentiek
A               Adaptief
K               Kwaliteit